Utmaning!

Då var det dags igen. En dag när jag kom hem så låg det ett paket i brevlådan. Ett roligt tjockt paket. Inga tråkiga räkningar här inte. 😉 Paketet var från Heléne. Vi brukar utmana varandra ett par gånger om året. Det är så spännande och kul.

Den innehöll detta: (bilden har jag lånat av Heléne och om du klickar på bilden så får du en större.)

Den innehåller 9 olika delar. 1 stycke helt tyg, små tyglappar, virkade hjärtan, hjärtdekorationer, karbinhake, knappar, garn, sidenband samt spets. Jag får lägga till vad jag vill. Jag får sy vad jag vill. MEN jag måste använda 5 av de 9 delarna. Sen ska det va klart den 26 mars och redovisas här.

Japp, det är en utmaning som kallas duga. Skrattade gott åt det hela då jag fick den, men hjärnan började filura på en gång och i dagsläget finns en plan där jag använder 7 av 9 delar. Sen säger jag inget mer om det förrns den 26 mars. 🙂

Måndag idag, så det jag säger är att jag passar på att länka till Bambi för lite inspiration.

*vinkevink*

4 thoughts on “Utmaning!

  1. Du gör det så himla bra om du får till något av detta! Jag brukar ha en tanke på vad jag skulle göra men inte denna gång! Lycka Till! Jag ser verkligen fram emot att få se vad du hittar på!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *