Winter Wonderland

”Ska bli spännande att se hur lång tid det här kommer att ta, inte alltför lång hoppas jag, för det här var kul.” Japp. Det står det i ett tidigare inlägg skrivet 4 januari 2013. *suck* Japp, bara fyra år sedan. Men nu så. Nu är jag igång igen. Får se hur länge det håller i sig. För det ÄR ju kul.

Den här var nästan klar antagligen innan jag la av där i början på januari…

Typ två stjärnor var obroderade. Men före nyår nu fick jag till denna (klicka på bilderna så kommer de upp i sin helhet):

Så just nu rullar det på. Får se hur länge det håller i sig. Har faktiskt en plan på att när det är syhelger eller sydagar att börja sy stjärnorna som ska vara runt. Har typ tyger till dem. Så det finns en plan, vilket det har gjort länge. Den som lever får se.

Måndag idag så jag passar på att länka till Bambi.

*vinkevink*

4 thoughts on “Winter Wonderland

  1. Du blir klar nån gång. Det viktigaste är att det är roligt när det pågår. Sen behöver man pauser av olika anledningar ibland. Mitt längsta pågående projekt startade 2011. Men jag ser ett slut inom de närmsta åren! ?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *