Gott Nytt Syår!

2016 års sista inlägg och jag har även sytt årets sista sak klar. Det blev en liten väska av en candy pack (2.5″x2.5″). Modellen har jag lånat från min sykompis Camillha som har sytt en där hon har lite smått och gott i. Det är min plan med. Dvs allt smått och gott som ligger i soffan och dammar. Limpennor, saxar, pappmallar, fingerborg och så vidare. Nu är allt ihopsamlat i denna lilla väska.

Candy packen heter ”Darling little Dickens” från Moda.

Nu ser jag fram emot ett nytt syår. Jag är taggad. Taggad på att försöka få en massa UFO:n klara. Men kommer säkert hoppa på något nytt också. Men planen är att använda tyger jag har i hyllan. Sen är även hotell bokat för ”Festival of Quilt” i Birmingham i höst och då kan det ju vara så att det kommer hem en massa nya härliga tyger. 🙂

Men jag vill passa på att önska er som läser detta ett GOTT NYTT SYÅR! Var rädda om er därute.

*vinkevink*

2 thoughts on “Gott Nytt Syår!

  1. Gott Nytt Syår på dig med!
    Praktisk liten väska.
    Ja det ska bli kul med Birmingham igen. Har varit trevligt de tidigare gångerna.

  2. Nu har jag läst ikapp inläggen på din blogg hade missat dom senaste! Härliga presenter! Grattis att du fått till Camillhas väska, jag har inte kommit så långt men hoppas sy en i en framtid för den är ju väldigt praktisk och söt! Gott Nytt Syår på dig min kära syvän!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *