Farm Girl Vintage – November

De sociala medierna är ju egentligen fantastiskt och va många roliga saker som dyker upp som man bara inte kan missa att vara med på. En sak som jag ”råkat” hoppa på är en sak som Maria Bussler har startat på facebook. Vi använder oss av boken ”Farm Girl Vintage” av Lori Holt. Den innehåller en massa olika fina block och vi ska sy 12 block är tanken. Vi är nog 60 personer som är med och syr och Maria har dragit 12 personer som kommer att få välja vilka block vi ska sy, så det hela sträcker sig över ett år. Det första blocket som vi sydde i november blev ett får.

Jag kommer att sy mina block i 30-tals tyger. Min känsla är att kursutbudet minskar i Sverige, men att sitta hemma och sy tillsammans med en massa andra likasinnade är minst lika roligt. Sen redovisar man i gruppen vad man sytt och man kan få hjälp om man kör fast, samt man kan sy när man själv har tid. Perfekt.

Man kan välja att sy blocken i 6″ eller 12″ och jag har valt att sy mina i 6″.

*vinkevink*

One thought on “Farm Girl Vintage – November

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *