Utmaning

Jag och Heléne utmanar ju varandra med jämna mellanrum. Den här gången var det min tur att utmana henne. Jag klurade länge och väl och fastnade för det här tyget:

Jag tycker att det är läckert med inte helt enkelt. Så samtidigt som jag utmanade Heléne så utmanade jag mig själv att också sy något av det. Så den här gången har vi båda sytt något. Tyget skulle vara med och sen fick man lägga till vad man själv önskade. Jag sydde den här bonaden:

Jag har faktiskt sytt två. Men den andra är det handsömnaden kvar på. Min lillebror säger ibland i förbifarten att: ”En sån skulle jag vilja ha.” Men sen vet man inte riktigt om han menar det. Så nu när han fyllde år i oktober så fick han önska sig något jag skulle sy och fastnade för just den här bonaden.

Vill du se vad Heléne sytt så kolla in här.

Nu kan jag fortsätta klura på vad nästa utmaning till henne ska bli. Men först kommer det nog komma något från henne. (Stod det på hemsidan i alla fall. 🙂 ) Jag väntar med spänning. Det är så kul och jag är så glad att du Heléne startade upp det hela.

En glad advent och ett gott nytt kyrkoår önskar jag Er alla.

*vinkevink*

2 thoughts on “Utmaning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *