Världsarvskviltarna 10 år

Jag och mina föräldrar har i flera år haft som tradition att åka på Världsarvskviltarnas årliga utställning i Ängelsberg och sen äta på ”Nya serveringen”. De har haft en lite knölig lokal, med en hög brant trappa och i år och inför sitt 10 års jubileum så hade dem flyttat allt till Västanfors. Gick det med. Så vi styrde bilen dit istället. Däremot blev det bara en fika där, innan vi bestämde oss för att åka till Sala och äta på Måns Ols istället. Dessutom var det en kall solig sommardag. Men, hur som helst. Världsarvskviltarna bjöd på en massa fina kviltar, en massa inspiriation och så kunde man handla lite diverse olika sydda alster och köpa lotter. De har öppet till och med 29 juli kl 11-16.

Jag tycker att den blå vita julvepan är så himla läcker. Vid en första blick såg den applicerad ut. Men vid en närmare granskning så visar det sig att det är en tryckt vepa, som man sen lagt vadd och baksida på och sen handkviltat i. Det blev en otroligt läcker effekt måste jag säga.

*vinkevink*

One thought on “Världsarvskviltarna 10 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *