Paketkalender del 2

Här kommer den andra halva av paketkalendern som jag fick av mamma.

(Om du klickar på bilderna så får du upp en större bild och så ska du även få upp vad det är i paketen, om det inte framgår tydligt.)

Jag är supernöjd och det har varit så roligt. Så vi ska ha en även nästa år, tror jag vi har bestämt i alla fall. Men då blir det till att gå på jakt i de svenska butikerna, vilket blir kul det med. Nu var vi ju i Birmingham och det fanns ju så mycket roligt. Men nästa år har vi ju både Quiltköping att se fram emot och eventuellt kommer vi att ta oss upp till Luleå också på Rikstäckets årsmöte. Så jag tror att det kommer att bli alldeles förträffligt bra. 🙂 Mamma kommer också att lägga upp på sin hemsida vad hon har fått av mig i sinom tid.

Tisdag, men Bambi har sin ”visa och berätta” öppen så jag passar på att länka dit. Observera att jag har fler nya inlägg under den här, typ fem, men jag har valt att lägga dem i enskilda inlägg. Lättare att hitta sen om man letar efter något speciellt.

*vinkevink*

4 thoughts on “Paketkalender del 2

  1. Klart vi ska ha en nästa år. Jag är också nöjd med mina paket. Som du skriver så kommer jag i sinom tid lägga upp mina bilder.

  2. Tror bestämt att det är någon som gilla ugglor:))) De är ju supersöta och vilka underbara tyger.
    Jag har förberett min man att jag vill ha en sån kalender nästa år.

    Gott Nytt Syår!!!
    Kram Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *