Paketkalender

Förra året köpte jag en paketkalender från Åsa på Quilt Passion. Nu blev det som så att mamma blev lite avis, så i år gjorde vi varsin till varandra.  Så jag har gjort en paketkalender till henne och hon en till mig. Mycket (typ allt) inhandlades då vi var på Quiltmässan i Birmingham, England. Så här såg den ut då den levererades.

Vi har önskat lite och jag har önskat Ugglor, men inte så mycket annat. Men det ska vara kviltrelaterat.

Det här är vad jag fått hittills. Det vill säga i de första tretton paketen som jag har öppnat. Fina saker än så länge, vilket jag tror i och för sig att det kommer att bli hela vägen till julafton. Kan man få för mycket tyg liksom? Nej, tror inte det.

Ser fram emot de resterande paketen och uppdatering på det kommer nog efter jul.

*vinkevink*

2 thoughts on “Paketkalender

  1. Men vilken kul idé…..sån ska jag önska av min man nästa år…..hahahaha
    Underbara tyger har du fått och vilka söta ugglor, det är knappar va?
    Hoppas du vill visa oss resterande ”luckor”.

    kram Gunilla

    • Det är verkligen kul och jag lovar visa resterande luckor. Det är en bjällra, en charm och där det är många ugglor i förpackningen är knappar. Alldeles riktigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *