Ett paket…

…låg i lådan igår och väntade på mig då jag kom hem från badet.

Det var från min sykompis Heléne i Bräcke som skickat. Vi har ju våra utmaningar för oss och nu har jag fått en till. 🙂

I paketet låg fyra 50cm bitar.

Fina höstiga färger var det. Självklart låg det med lite instruktioner och det var att jag skulle sy något från en bok i min bokhylla som jag inte sytt förut. Sen fick jag lägga till hur mycket eller vad jag ville. Inte lätt ska jag säga. Jag tog fram en bunt böcker från hyllan igår kväll och jag har kanske bestämt mig. Det redovisas längre fram i tiden i alla fall. 🙂

Tisdag och jag länkar till Bambi som fortfarande har sin ”Visa-och-berätta” öppen.

*vinkevink*

3 thoughts on “Ett paket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *