Symester!

Symester! Vilket underbart ord, som jag har sett på flera kviltrelaterade sidor på facebook. Symester, det är precis vad sommarvecka 31 är för mig. En alldeles underbar symester, där vi syr från morgon till sena kväll (typ midnatt) och det är alldeles alldeles underbart. Fina människor, goda skratt, inspiration och kreativitet. Vi var 16 personer denna vecka och spannet på åldrar är mellan 34 år till 75 år. Visst är det häftigt?! Längtar redan till nästa år.

Detta var min 6:e symestervecka som jag är med på. I 6 år har v. 31 varit en vecka som man bara går och längtar efter. Galet, men härligt och årets var en av de mest harmoniska. Många är vi som återkommer och det var ingen stress och hets, utan man tuffade på i egen takt. Trött är man efteråt, men under veckan är man i sin egna lilla bubbla. Verkligheten utanför existerar inte. Inte går man ut heller för den delen. Galna?! Japp, men inte värre än någon annan som är där. 😉

Så här såg min lilla syhörna ut under veckan som gick.

Min syhörna.

Hade i år med mig ovanligt lite saker, men fick ovanligt mycket sytt å andra sidan. Bjuder nu på två saker som jag färdigställde under veckan. De andra sakerna kommer på bild så fort jag har sytt klart dem. Det är handsömnad som gäller och införskaffande av en röd tråd.

Först ut en liten plånbok för kort. Snabbt fort och enkelt. En sykompis visade och nästan alla gjorde en var åtminstonde.

Nästa ut är denna nesse som jag döpt till ”Ullas nesse”. Också en grej som gick snabbt fort och enkelt. Typ bara att vika ihop och sy några sömmar.

Hittade en liten charm med nycklar som jag tyckte passade så bra till. Får se vad jag kommer att fylla denne nesse med. Men ska nog hitta ett användningsområde. Är inte speciellt orolig.

Som sagt. Fler bilder kommer så fort jag fått dit den avslutande handsömnaden.

*vinkevink*

6 thoughts on “Symester!

  1. Ja nog lever man som i en bubbla när man är på syvecka men det är ju det som är så härligt!
    Åh vad jag har saknat att vara med i år!
    Kram

  2. Visst är det en bra vecka. Nästa år kommer vecka 30 att lysa som en ledstjärna. Du är en av höjdpunkterna .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *