Utmaning

När vi var på syhelg, återträff för sommarveckorna i februari, så gav Gittan på Quiltstugan oss en utmaning. Hon gav oss en bit av en panel. Den här.

Utmaning wimpy kid

Enligt mitt tycke är den inte snygg och inte speciellt enkel. Dessutom har jag inte koll på den här serien. Men i alla fall. Vi skulle sy något med den i. Det är ingen tävling utan bara en rolig utmaning. Vi fick sen lägga till vad vi ville. De ska redovisas under syveckorna nu i sommar. V. 31 har redovisat och v. 32 kommer att redovisa nästa vecka. Ser jag fram emot. Så här blev min utmaning i alla fall.

Efter att ha funderat framåt och tillbaka så bestämde jag mig för att sy en kasse. Man släpar ju runt på så många kassar att det kan vara kul att ha en egengjord. Det blev en enkel kasse. utan några fickor och jag har heller inte lagt i någon vadd, utan bara ett fodertyg. Och jag blev jättenöjd med den.

Jag siktade in mig på det här med familjen. Det händer saker i livet som gör att man tänker om. Vad som är viktigt. Det som är viktigt är de närmsta som du har omkring dig. Saker förändras från en dag till en annan och man vet aldrig vad som ska hända. Man ska vara tacksam för det man har idag, för man vet inte hur det ser ut i morgon. Man ska nog vara tacksam för att man inte vet vad som händer i morgon heller.

Men jag broderade in i hjärtan det som är viktigt. Mina syskonbarn, min syster och bror, min mamma och pappa, mina vänner, mina gudsöner och släkten.

Så här såg de andras saker ut.

Utmaningen v. 31.

Jag hade kul under min utmaning och är tacksam för alla de fina människor jag har runt om mig. <3

*vinkevink*

One thought on “Utmaning

  1. Kul att se hur du löste löste utmaningen och de andra också, jag har fortfarande min idé så bara sylusten kommer så tar jag nog tag i den även fast tiden passerat……
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *