Fjärilsväskan

Nu har jag också sytt ”fjärilsväskan”. Om nu någon undrar varför den heter fjärilsväskan, det finns inga fjärilar på din väska, så är det nog så att det är fjärilar på tyget som är på mönstret. Därav namnet. Mönstret kommer hur som helst från Quiltbiten.

Den var enkel och kul att sy och det var inte så svårt att få i öljetterna som jag hade trott. Tygerna köpte jag på mässan i Birmingham för en massa år sedan. Tycker fortfarande väldigt mycket om dem och de har en liten afrikansk tuch i sig.

Det är en bra modell. Man kan välja om man vill ha den över axeln eller hänga den snett över sig. (Eller vad man nu säger.) Inuti är det två blixtlåsfickor. Den är lätt att komma ner i då den öppnar upp bra och den sluter mer tätt när man drar åt. Blir säker någon mer sådan här väska.

*vinkevink*

One thought on “Fjärilsväskan

  1. Den modellen verkar ju jättebra! Har bara sett den på bild förut men som du beskriver så är den nog som sagt jättebra! Fin blev din också!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *