Barntäcke åt Sixten

Jag har sådan sylust och jag syr massor i mitt huvud. Planerar och grejjar och har mig. Men tiden är för tillfället emot mig. Men något som jag har sytt och som är klart sen en vecka tillbaka är detta barntäcke som jag sydde åt Sixten till hans dopdag den 14 mars. Då blev jag även betrodd med en gudson till. Det är lillebror till min tidigare gudson Arvid och det är klart att även Sixten ska ha ett täcke. Sixten fick i julklapp en necessär med apor. Det tyget fortsatte jag att sy ett barntäcke av och så här blev det.

Det är sytt i remsteknik och ballongerna och hans namn är applicerat. Ballongsnörena är ett smalt sidenband som jag zigzagade över och baksidan består av ett limegrön fleece från Stof och Stil. Nöjd blev jag.

Har tillbringat hela helgen med Sixten då hans mor, faster och storebror har åkt skidor i Järvsö. Jag och Sixten satt och njöt av det fina vädret som rådde uppåt i landet och jag är djupt imponerad av Arvids skidkunskaper.

Idag är det måndag och jag länkar till Bambi för lite inspiration.

*vinkevink*

5 thoughts on “Barntäcke åt Sixten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *