Semesterminne

För snart fem år sedan så var jag och mamma på en lapptäcksresa till Amishland i Lancaster, Pennsylvania, USA som Åsa på Quiltpassion anordnade. En supertrevlig resa.

Amerikanarna har ju en förkärlek till sin flagga och en annan kan ju tycka att det kan bli lite för mycket. Men efter en del funderandes så åkte en packe med fatquarters med hem i just Amerikas flaggas färger och mönster. Kom fram till att jag trots allt ville ha det som en souvenir. Nu har de legat till sig länge och väl och jag beslutade mig för att sy mig själv ytterligare en necessär. Man behöver två har jag kommit fram till. En för duschprylarna om inte annat. Mamma köpte en typ nästan likadan packe och sydde sig en nesse för flera år sedan och nu har jag härmat henne även om jag har gjort tvärtom i färgerna till hennes. I alla fall. Niograders linjalen kom fram och så här blev resultatet.

Mönstret är återigen Textilias och nessen är nummer sex i ordningen som jag syr. De är så himla bra och rymliga.

*vinkevink*

One thought on “Semesterminne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *