En nesse åt Sixten

Min gudson Arvid blev ju storebror i mitten av november och nu ska ju så klart även Sixten få julklappar. (Tror storebror skulle bli väldigt fundersam annars.) Men Arvid fick tidigt en nesse så då tänkte jag att Sixten behöver nog ha en också. De är ju ute och åker en del och en nesse behöver man alltid. Jag gick åter på Textilias necessär som jag tycker är så himla bra. Stor och rymlig. Nummer fem i ordningen som jag syr och den är inte svår och går att variera i det oändliga. Jag körde på en ”enkel” variant och tog ett helt tyg. Apor måste ju passa en liten kille. Sen drog jag till med rött för att få lite fart på det hela. Det bruna på insidan med guldstänk i är också himla fint, men skulle ha blivit lite lamt på utsidan. Jag är nöjd och jag hoppas att Sixten kommer att uppskatta den också så småningom.

Idag är det måndag och jag passar på att länka till Bambi.

*vinkevink*

3 thoughts on “En nesse åt Sixten

  1. Necessärernas drottning – det är du! Alltid snygga! Jag hoppas att 2015 ska bli ditt bästa år hittills. Ha skoj och hoppas vi ses i Västerås i slutet av januari – på mässan alltså. Jag kan inte vara med på någon av syhelgerna , vi ses vecka 31. Kramar från Ulla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *