Paketkalendern…

…fortsätter. Här kommer alla paket som jag inte visat än. Jag har tyvärr inget koll längre på vilken dag saker och ting öppnades i, men det gör inget. Men jag har döpt till olika dagar i alla fall, men det har ingen som helst betydelse, varken för dig eller för mig. Om du öppnar bilderna så får du även en förklaring om vad det är, om det inte är klart vill säga.

Nu vet jag även vad veckans projekt är, men det avslöjar inte jag förrän den är klar. Planen är att den ska sys i mellandagarna.

Men jag tycker att det är bra saker. Jag känner mig nöjd och jag är glad över att jag hoppade på denna spännande paketkalender. Jag hade dessutom önskat färgen orange (otippat? nä…) eller lite mer murriga färger. Jag är ju inte den rosa eller pastelltjejen. Men tycker att det har varit perfekt. Dessutom kan jag tycka att rosa och rött fungerar till orange, bara det är rätt nyanser och det tycker jag Åsa har lyckats superbt med.

Det bästa av allt dessutom är att det är tre paket kvar.

Glad fjärde advent på er!

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *