Syask

Det lilla projektet som man kunde välja att sy blev en liten syask som man lätt kan ta med. Den innehåller som ni kanske såg tidigare en liten brodersax, fingerborg, nålpåträdare, trådkniv och så blev det en nåldyna. Sen har jag stoppat ner en liten klämma samt sy- och knappnålar och så ska jag stoppa ner lite sytråd. Det har jag dock inte gjort än. Men den blev himla fin tycker jag och den har en del finesser som magneten i locket som man kan sätta fast nålar på och nåldynan i locket är fäst med magnet, så den kan man flytta runt på asken. Däremot mönstersaxen var svår att klippa filt med. Men vad gör det. Det går ju att klippa fina saker i papper istället med den.

Tack Åsa för roliga saker hittills, men det här verkar ju lovande även i fortsättningen.

*vinkevink*

One thought on “Syask

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *