Utmaning

Nu är jag äntligen klar med min utmaning som jag fick av Heléne i somras. Det har inte varit enkelt. De här tygerna fick jag:

Min utmaning.

Jag fick lägga till ett tyg och så fick jag inte sy för hand. Som jag har grubblat. Allt jag har kikat på har varit typ handsömnad. Tygerna är inte stora så jag har tänkt smått och då i samma tanke varit inne på handsömnad i alla former. Men så i Fat Quarter 2 2014, fanns ett mönster på en puck. Den kanske kunde vara något? Och så tänkte jag in lite handsömnad igen. Grubblat, funderat och surfat runt. Sen har tiden gått och så bestämde jag mig, men då lämnade jag in symaskin på service, men nu. Nu är den klar och ska redovisas. Det blev en puck.

Det var inte självklart att göra med twisterlinjalen. Men det var ett sätt att göra något mer av tygerna, utan att för den delen handsy. Dessutom var det en rejäl utmaning då färgerna är så lika varandra, utom det röda då förstås. Det orangea lade jag till själv, men det gjorde inte saken lättare för det. Men jag är nöjd och jag hoppas att jag får godkänt. Men det tror jag.

Nu är det dags att gnugga geniknölarna och du Heléne. Rätt som det är dyker det upp något nytt i en brevlåda nära dig. *ler stort*

TACK för att du startade det här.

*vinkevink*

3 thoughts on “Utmaning

  1. Som jag har väntat sen du sa att du hade kommit på vad du skulle göra! Wow vilken läcker och va kul att du använt gul tråd till quiltningen, Jättefin! Helt klart godkänd! Tummen up! Men hur stor är den, den ser liten ut på bilderna, är det 2,5″ twister eller?
    Ja fy vad jag bävar för att kolla posten nu framöver, eller nä det är ju jättekul!
    Kram på dig!

  2. Tack! ☺ Den är 16 cm i diametern. Så rätt stor ändå. Inte minsta linjalen utan den näst minsta. 3.5″ twistern blir det då tror jag. Ja du. Nu ska jag grubbla på vad nästa blir.

  3. Bäva Helene skall du inte göra det är bara roligt och man stärker sig i sin hobby!!!Så himla bra det blev tillslut Pernilla!!!En mycket intressant läsning och INSPIRERANDE för alla oss andra!!Bambikram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *