Harry Potter – The Exhibition

Jag är ju lite av en Harry Potter nörd. Läst alla böcker på engelska, det beror nog mest på att jag bodde i England när jag började läsa dem, (nu tycker jag dessutom att de är värdelöst översatta på svenska) såg första filmen i England och har sen sett alla filmer flera gång då jag har dem på dvd. Tycker att det dessutom är lite häftigt att man har fått alla skådespelare att ställa upp under alla åtta filmer. Man har sett dem växa i takt med filmerna och åren som de tillbringar på Hogwarts.

Sen fick jag höra att saker från filmerna var ute på en världsturne, med europastart i Norrköping av alla ställen. Så då fick jag med mina föräldrar på en utflykt till först Katrineholm och Tygshopen där, sen åkte vi vidare till Söderköping och åt glass och sen blev det Norrköping där mamma följde med in på utställningen och pappa och hunden Isac tog en tur på byn.

Utställningen var inte speciellt stor, man skulle kunna tänka sig att se mycket mer, men det de hade fått med kände man helt klart igen. Den var riktigt bra gjort tycker jag. Glad att vi kom dit.

*vinkevink*

One thought on “Harry Potter – The Exhibition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *