Utmaningen

Jag fick ju en utmaning av min vän Heléne förra året och sydde då ett japanskt pussel i rött, svart och vitt. En utmaning för mig som inte riktigt ser de färgerna. Efter att jag redovisat den i februari så fick Heléne en utmaning av mig. Färgerna grönt med ugglor, lila och orange var tre tyger hon skulle sy något av. Hon fick lägga till vad hon ville förutom färgerna rött, svart och vitt. Hon lyckades. Så fina ugglor.

Nu kunde det ha slutat där, men icke. En ny utmaning ligger framför mig. Dessa tyger:

Tygerna är 25×27 cm i storlek, tyckte jag mig läsa. Jag får lägga till ett tyg, men jag får inte sy för hand. Så nu gäller det att gnugga geniknölarna. Vad det blir återstå att se och jag är så glad att Heléne började med detta. Piggar upp tillvaron lite ytterligare och vi får ytterligare en chans att ha lite mer kontakt under året. Varför ska du bo så långt bort? Men tack vare alla sociala medierna så tappar man ju inte kontakten med varann så lätt. Tack fina du. KRAAAM

*vinkevink*

One thought on “Utmaningen

  1. Ja varför bor du så långt bort? Men det är som du säger att dels har vi en anledning att hålka kontakt och det är ju superkul! Men jag bävar för vad som komma skall, om det kommer något!
    Lycka till du goa vän!
    Kramisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *