Vad är en…

…vecka i Möklinta, om inte alldeles alldeles underbar! Så är det. För femte året i rad, under just vecka 31, så har jag varit i Möklinta och sytt. Så himla bra. En massa härliga gamla sykompisar, men även nya träffas och syr och syr och syr och Kerstin ser till att vi får en massa god mat i oss.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från veckan, men har tyvärr inget internet till min dator, så jag kan inte lägga upp bilderna från kameran förrän tidigast den 15 augusti, men paddan är min hjälp för tillfället och då kan ni i alla fall få se det som blir klart allteftersom. Under veckan så syr jag bara på och spar handsömnaden tills jag kommer hem.

Det som är helt klart hittills är min plånbok efter mönster från Quiltbiten. Den blev såhär:

Sen på torsdag förmiddag så sydde jag sådana här små saker som jag tänkt länge men inte kommit mig för. Det blev en sådan här skål som man kan ha smått och gott i.

En liten nesse med rund botten som jag sydde efter utav en av min nya sykompisar Nettan som hade fått idéen från en annan kompis.

Och så skulle jag sy en nesse med vinylficka efter mönster från Quiltbiten, men det blev visst fyra.

Det var allt för nu, mer kommer som sagt. Ska bara klara av handsömnaden först.

(Ha överseende med bilderna. De kommer att ändras bara jag får tillbaka internet.)

*vinkevink*

2 thoughts on “Vad är en…

  1. Plånboken blev jättefin klar! De övriga alstren såg jag ju in real, dom är också jättefina och praktiska, och det gillar vi ju!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *