Utmaning klar!

När jag var på Rikstäckets årsmöte i Östersund i höstas så fick jag en utmaning av min härliga sykompis Heléne, som har bloggen Quilt och söm. Hon syr väldigt mycket i svart, vitt och rött och det gör ju inte jag. De färgerna existerar knappt i mina hyllor. Men hon gav mig utmaningen i alla fall i ett rött, svart och vitt tyg och jag fick inte lägga till några andra färger. Däremot så plockade jag upp den grå färgen. Det var inte lätt då man inte riktigt kollar på de här färgerna, men skam den som ger sig. Mönstret jag gav mig på var det Japanska pusslet och det var riktigt roliga att sy. Så här blev det och jag redovisade min utmaning för Heléne då vi träffades i helgen för en helgs sömnad i Möklinta.

Nu slutar inte historien där, utan även jag har gett Heléne en utmaning. Målet är att det redovisas i Möklinta till sommarens syvecka. Hon fick även av mig tre tyger. Ett grönt med ugglor (älskar ugglor), ett oranget  (min favvofärg) och ett lila (för att det är snyggt). Hon får lägga till vilka färger  hon vill UTOM svart och vitt (*hihi* dessutom är det ingen färg). Det är kul att utmana varandra och jag önskar henne lycka till. Är dessutom alldeles lugn för det kommer med all säkerhet att bli bra.

*vinkevink*

5 thoughts on “Utmaning klar!

  1. Ditt Japanska pussel blev så fiiint! Bra jobbat! Och svart och vitt är visst färger hur fina som helst 😉 Jo du må troatt jag funderar på utmaningen men det är så kul!
    Kram och Tack för att du vill busa lite!

  2. Ack Pernilla, vad du är duktig!! Jag hoppas verkligen att du kommer till Haninge i slutet av mars. Våra träffar är inte lika kul och inspirerande när du håller dig borta. Kan du tro- jag har gjort överkast i jeans!! De ska så småningom få åka till Leksand. Lev väl och roa dig mycket.

    • Tack Ulla. Nä, tyvärr. Det blir inget av det i slutet av mars. Däremot kommer jag med på kursen Happy Village i Eskilstuna i mitten av mars. Men vettu. Vi får ju vecka 31 tillsammans. *längtar* Överkast i jeans. Låter som ett riktigt Ullaprojekt och är säkert väldigt fint. Ha det bäst fina du. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *