Silverquiltarnas utmaning

God Fortsättning!

Dagarna före nyår så sydde jag mig denna väska. Det är en utmaning, kan vi kalla det, som vi har gjort i vår lokalgrupp Silverquiltarna. Vi bestämde att till vår nästa utställning i april så ska vi ha en hörna med olika sydda saker, men som har två gemensamma nämnare. De ska innehålla tygerna vitt och blått, som vi fick och som är lika hos alla, och sen att vi fick lägga till tre egna tyger. Sen var det fritt fram att sy vad man vill. Att jag inte lagt upp det tidigare har att göra med att jag var lite osäker på om det var hemligt eller inte. Men det är det inte. Det är inspiration, så här kommer den.

Först visste jag inte vad jag skulle hitta på, men sen började jag bläddra i boken jag fick under kviltrallyt. Fann denna väska och även tygerna med nyckelpigorna, det röda och bruna i tyghyllan. Då blev det helt plötsligt lite jobbigt med det blå tyget. Vitt är dessutom ingen favorit, men det matchade ju åtminstonde. Det hela slutade med att jag behövde ju en ficka i väskan och den blev härligt blå. Det löste sig till sist. Blev väldigt nöjd med den och det är en väldigt smidig model som ser lite mer ut för värden med spännena till handtagen. Tycker jag i alla fall. *ler*

*vinkevink*

3 thoughts on “Silverquiltarnas utmaning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *