Imse Vimse Spindel

Hej och hå och en GOD FORTSÄTTNING på det nya året önskar jag er alla!

Fortsättning på Arvids sångpåse kommer här. Han har ett tag pratat om spindel och hur lätt gör man en spindel?! Man vill ju få ordning på alla åtta ben om inte annat. Men jag fick hjälp med lösningen av en kollega och till slut blev det en spindel. Det man kanske kunde önska är en större bakdel, men vad gör det om hundra år? Huvudsaken är att den kom till och att det är lite rosa i, för det är just nu Arvids älsklingsfärg. Allt ska vara rosa om han får bestämma. <3


Imse Vimse spindel klättra upp för trå´n.
Ner faller regnet spola spindeln bort
Upp stiger solen torka bort allt regn.
Imse Vimse spindel klättra upp igen

*vinkevink*

3 thoughts on “Imse Vimse Spindel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *