Min tallrik

Idag har jag, mamma och pappa varit ner på Skultunas julmarknad. Himla mysigt och härlig stämmning i vanlig ordning. När vi var på en av byns loppisar så hittade jag ”min” tallrik. En tallrik från Rörstrand där serien heter Pernilla. Den blev så klart tvungen att följa med hem. Visste faktiskt inte att det fanns en sådan serie och den var dessutom himla mycket retro. Skulle gärna vilja hitta lite fler delar till den. Får helt klart börja hålla utkik. Goglade lite på den men fann bara lite information om den. I och för sig alltid något.

CHRISTINA CAMPBELL

Grafiker, tecknare, konstvetare, född 1940. Hon studerade vid Grafikskolan Forum i Malmö 1968-1972. Hon var knuten till Rörstrand 1966-1972 och formgav ser­viserna Mamsell och Pernilla och glöggservisen Glunt.
 
Så här ser tallriken ut i alla fall.
 

*vinkevink*

This entry was posted in Loppis.

2 thoughts on “Min tallrik

  1. Snygg, du måste vara på span för den är värd att spara på.
    Här är det fina vädret och vi ska jobba med Världs Aids dagen på fredag. Här kan du ha många fruar och det gör att massor av människor är HIV -smittade. 80% tros vara det. Många föräldralösa barn som bor hos mormor. Världen är sannerligen inte rättvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *