Syhelg med mjuka tyger

Tjo!

Det var ett tag sen sist jag skrev. Men det har varit så himla mycket. Inte för att det inte har funnits att uppdatera med, men mest för att jag inte har varit hemma. Tänkte börja med att berätta att helgen den 22-23 september så fick bästa Liselott med mig på en syhelg i Kärrbo, Västerås, för att sy i mjuka tyger. Lite av en annan värld då man i min värld rör sig med skärknivar och inch och inte med sömsmån och saxar. Men det var riktigt kul. För sy kan jag ju och bästa hjälpen fick jag också. Jag bestämde mig ganska snabbt för att sy mig en onepiece och då skulle jag ha att göra i två hela dagar tänkte jag. Ack så fel jag hade. Onepiecen var klar samma kväll så det blev till att sy en långärmad tröja också. Inte sjutton hade jag koll på att det inte var så många sömmar att sy. Det som tog tid var ju att rita av mönster och klippa till bitar. Det här blev resultatet i alla fall. Nöjd med helgen var jag i alla fall.

 Tack snälla Liselott för att du lyckades övertala mig om att åka med på en syhelg med dig. KRAM

*vinkevink*

One thought on “Syhelg med mjuka tyger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *