Stockholm och Vasamuseet

Har haft en kompis på besök i helgen. Vi brukar ibland drabbas av att behöva vara lite kulturella så vi drog till Stockholm och började med att besöka Vasamuseet.  Bilderna är inte de bästa, men det var svårt att ta kort där. Men det är fashinerande vilket arbete det är med och runt Vasa. Dels hur det byggdes, och vilket bygge sedan, sen hur det sjönk och sen hur man letade, fann det och bärgade det. Fashinerande som sagt och väl värt ett besök. Håll pilen över bilderna så får du även med lite text. Efter det att vi varit på Vasamuseet så gick vi vägen förbi Kungsträdgården, som blommade i det ljuvaste rosta av alla körsbärsträd. Fantastiskt vackert.

Nästa gång vi kommer till Stockholm och ska vara lite kulturella så blir det nog Fjärilsmuseet på Haga.

*vinkevink*

3 thoughts on “Stockholm och Vasamuseet

  1. Så fint med alla körsbärsblommorna! De måste jag åka och titta på ett annat år 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *