Husbygget fortsätter

Åtta nya hus har tagit form. Inte är dom stora inte, ca 7,5 x 7,5 cm mäter de. Ligger några dagar i förväg och jag kan bara hoppas att det fortsätter lite i den takten. Nu när man börjar jobba igen så kommer det inte att gå lika fort framåt. Det går dock lite fortare om man ser till att förbereda husen, genom att klippa till nya delar och sortera upp dem i förväg. Jag bryr mig inte om samma tyger förekommer i flera hus, däremot ska det inte förekomma samma tyg på flera ställen i ett hus.

Här kommer de senaste åtta husen.

De är smått beroendeframkallande.

*vinkevink*

3 thoughts on “Husbygget fortsätter

  1. Du har verkligen söta hus! Själv syr jag mina på maskin, första efter utklippt mönster de andra i PP, det 3:e – största huset också efter mönsterbitar så har jag bestämt mej för att fortsätta med PP.

    Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *