Äntligen helg…

…som jag har väntat, efter sju arbetsdagar på raken. Men nu så. En helg där ingenting speciellt ska hända, eller, det var kanske inte riktigt sant, men i alla fall.

Jag vill börja med att säga varmt TACK för alla fina kommentarer jag får här på bloggen. De värmer.

Den här helgen ska jag i alla fall sy. Jag ska sy en sak som jag inte kan visa här på bloggen förrän sista november, alt i början på december. Jag är med på ett ”bus” som Maja har. Jag har fått en del av denna panel, vilken bit tänker jag inte heller tala om nu. Det får ni se senare.

Sen får jag se om jag hinner få på kanter på tre kuddar som jag håller på och syr, samt borde jag kvilta min julduk.

Sen ska jag den här helgen baka lussekatter och saffransmuffins. Gäller att passa på när man har lite tid över. Igår kväll var jag så nöjd med mig själv då jag lyckades plocka undan en massa saker i mitt hem. Förstår fortfarande inte varför man inte gör vissa saker tidigare?? Det tar ju typ ingen tid, men typ tre veckor att komma igång. Hmm…

Julkorten är jag i alla fall klar med sen typ flera månader. *skönt* Har inte hänt förut. Nu ska bara adresserna på och frimärken, men de har inte börjat sälja julfrimärkena än.

Nähä, dags för lite lussebakning tror jag.

Önskar er alla en skön helg.

*vinkevink*

One thought on “Äntligen helg…

  1. Nej men nu blev du jobbig. Lussebullar i november. Hetsa oss inte, det är långt till jul. Har varit i Barcelona och där var det 22 grader varmt och solsken.Bra mycket skönare än detta gråmulna väder. Vi har tittat på den stora kyrkan Sagrada familia. Gaudi som var arkitekten måste ha haft quilt i tankarna när han hittade på fönstren. Det var fantastiska glasmosaikfönster som var fin lapptäcken. Lev väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *