Amishlandskap

Jajaja…ÄNTLIGEN!! Den är klar…

…och jag är så nöjd med den. Kortet gör den verkligen inte rättvisa, men den är otroligt jordnära i färgerna och den har inte varit helt lätt att sy, men jag älskar den. Den är stor, så när den har gjort sitt på väggen, får den komma ner till mig i soffan. *mysa*

Den är sydd i så kallade japanska tyger som är inte är tätvävda, vilket har gjort att den har fransat en hel del på baksidan. Kommer inte att sy i liknande tyger igen, men jag är glad att jag gjorde den här. Det var kärlek då jag såg den första gången i Intercourse, Pennsylvania, och det är fortfarande kärlek.

*vinkevink*

5 thoughts on “Amishlandskap

  1. Hej!
    Tycker verkligen att du ska vara nöjd, låt den hänga på väggen ett tag för andra att beskåda, innan den åker ner i soffan och blir mysis. Kram Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *