En vanlig helg!

Har haft en riktigt superskön helg, där jag som omväxling har varit hemma. Vilket igår innebar att jag först var ute och fixade med mina pelargoner och fuxier. De planterades om för att få flytta in hos mina föräldrar, med hopp om att de överlever vintern och får nya krafter till våren.

Sen tillbringade jag åtskilliga timmar i soffan på balkongen med en god bok för att sen studdsa in till symaskinen. Härligt.

Söndagen tillbringades först hos mina föräldrar. Mamma, jag och Isac tog en tur till skogen och fick med oss närmare tre kilo trattkantareller hem. De ligger för torkning nu. *mums*

Sen nu på kvällskvisten har jag varit riktigt duktig. Gjort tre matlådor och bakar bröd. Sen blir det Moraeus för fulla muggar. =)

Förresten, kika in på Eva J:s hemsida. Hon firar 40 000 besökare med en utlottning av en charmpack ur Modas absolut underbara serie ”Grand Finale”. Tyget är helt underbart. Vill ha! Eva syr mycket med scraps och är helt klart värd en glutt på hennes sida. Vill också sy med scraps. Dags att skära till det man har kanske? Det är en bra början. =)

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *