Vår ute och vår inne…

…jajemän. Om termometerna visar på 30,2 grader i solen på balkongen, då är det minsan dax. Jag gick helt sonika ner i det mörka förådet och tog upp gräsmattan. Sen rullade jag ut den, klippte till mer gräs där det behövdes, tog ut bordet, satte ut krukorna med påskliljorna och befriade stolarna ur plasten. Så här fint blev det.

Till påsk så ska det även planteras ut lite penséer. =o) *myser*

På tal om påsk så fick jag ett otroligt vackert påskkort av min mycket goda vän L.

Snöre var det i den så det var bara att hänga upp det i påskriset. Sagt och gjort.

 Strosade runt lite i mitt slott och då upptäckte jag en tavla som jag har gjort och som jag är väldigt stolt över. Den har hängt uppe nästan ända sen jag gjorde den och den gjordes 1988. Då var jag sju år. Men fin är den. Håll till godo. =o)

 Stjälkstygn. Inte helt lätt. Men snyggt och prydligt.

Jahapp. Är numera också medlem i Arosquiltarna. Borde få fart på mitt lapptäckssyende.  =o) Ska bli skoj. Är anmäld också till en eventuell kurs i frihandsquiltning i november för Mikael Svensson. Får se om det blir av. Vore skoj.

Och i morgon är det dags för en lördagsutflykt med L. Vi ska på syfestivalen i Kista, . Ska bli trevligt. Ser jag fram emot. Där betar man av alla intressen på en gång. =o) Scraping, lapptäcken, virkning, stickning… you name it. =o)

 Allt för nu.

*vinkevink*

2 thoughts on “Vår ute och vår inne…

  1. Ja, visst är det?! Jättefint och så himla KREATIVT. Fattar inte var alla människor får sina idéer ifrån. Ibland känns det som om man inte kan någonting alls själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *