Syvecka i Möklinta

Nu är jag hemkommen efter en alldeles alldeles underbar syvecka i Möklinta som Gittan anordnar under sommarmånaderna. Det var min andra syvecka som jag var med på och de är som sagt helt underbara. Man träffar dem som man inte sett förrän året innan och man lär känna nya människor. Man byter ideér med varandra, får nya tankar och synsätt, man lär sig nya tekniker och man har bara så roligt ihop. Det är stora åldersskillnader, men det fungerar alldeles utmärkt. Alla som är där samlas under ett och samma intresse: lappteknik.

Syr och syr gör man. Går och lägger sig vid 23-24 tiden någon gång, upp och studsar runt 8. Äter gör man då man blir påmind om att maten är serverad, inga långluncher eller lång fikan, det har man inte tid med, men sen då man kommer hem igen, då är man trött. Men under tiden lever man i sin egen lilla bubbla och energin bara sprutar. 🙂

Här är några resultat. Inga av mina projekt är med än, men de kommer. 

Vi lärde oss ett nytt uttryck också:  Anvar.

*vinkevink*

3 thoughts on “Syvecka i Möklinta

  1. Hej Pernilla! Vilka härliga bilder du har fixat. Jag har lagt in lite på Hällbyquiltarnas blogg. Nu när jag hittat dig så ska jag följa din blogg. I alla fall anvar gång!!

  2. Hej Pernilla! Nu hittade jag igen din hemsida! Kul att blipåmind om hur underbar veckan med er alla var. Nu ska jag följa din sida. Själv syr jag mest dukar numera hur kul som helst. Och naturligtvis lägger jag tygerna anvar 🙂
    Kram till dig från Heléne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *