Födelsedagspresent

I födelsedagspresent av min gudson A. fick jag en dag på zoo med honom (och hans föräldrar). I söndags var det härligt väder så vi packade in oss i bilen och åkte. Vi fick en härlig dag tillsammans och vi fick se många djur.

Tack snälla A. för en härlig dag med dig .  =) *kram*

*vinkevink*

2 thoughts on “Födelsedagspresent

  1. Kul med djur. Myrsloken är nog bland det fulaste djur jag sett (på bild). En så nyklippt alpacka har jag inte sett förut. Den ser verkligen naken ut och man ser den långa halsen som annars är gömd i den långa pälsen (såg flera i Peru).
    Kram

    • Myrsloken är verkligen ful och därför så himla söt. =) De är ett lattjo släkte och man kan inte låta bli att förundras hur det gick till då myrsloken skapades. =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *