Sommaren…

…har äntligen kommit med allt vad värme vill säga. Lite för mycket värme just nu tycker jag, men det blir nog bra i slutänden. Just nu är det i alla fall något svalare efter morgonens ordentliga åskoväder.

I år kom jag äntligen ner till Skultunas Rhododendron-dal. Något mindre än vad jag trodde, men otroligt vacker ändå.

Annars känns det som om det råder stiljte på den här bloggen, men jag hoppas att det kommer att ske en förändring snart. Det har varit mycket på jobbet ett tag och veckan som kommer är knökad av en massa härliga saker som ska ske. Men snart lugnar det ner sig och jag kanske hinner sy klart lite saker och lägga ut. Längtar massor till syveckan, då man får åka bort och fokusera på en sak. 🙂 Men men, det är några veckor kvar till semester och det ska hända mycket innan. Det som skulle vara skönast just nu är i alla fall om badet bara kunde behaga öppna och det gör de inte förrän den 20 juni. Får hålla ut till dess. Men nej, nu är det inte mycket vettigt sagt heller…så på återseende. 🙂

*vinkevink*

One thought on “Sommaren…

  1. Ja, visst är det härligt med värme. Hoppas att det lugnar ner sig för dig och att du får en härlig semester och syvecka. Ser fram emot att se några färdiga alster på bloggen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *