Jordgubbe

Idag har vi pysslat jordgubbar med barnkörsbarnen på jobbet. Och inte vilka jordgubbar som helst. Jag pysslade denna jordgubbe:

Jag tycker helt klart att den är ful söt och den kommer att bli ännu mer ful söt då den kommer att få hår. 🙂 Den är gjord av en nylonstrumpa som man började att fylla med gräsfrö och sen fyllde på med jord. Sen har vi använt dekorgummi som vi limmat dit med värmepistol. Detta för att det behövs ett lim som klarar av vatten. Näsan är gjord av en träkula som sattes på plats innan man knöt en knut på strumpan. Sen har jag dränkt den i vatten och nu så står den i vatten för att inte torka ut. Så i sinom tid kommer det att dyka upp grönt hår. Får ge er en ny bild då. Kul var det. 🙂

*vinkevink*

2 thoughts on “Jordgubbe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *