Gammalt och nytt

Äntligen fick jag ut resterna av min julgran som jag har haft på balkongen fram till nu. Glömde dock att dokumentera den, men när jag bestämde mig för att jag ville ha in påskriset så var granen tvungen att komma ut till grovsoprummet. Så…jag, mamma och Isac for upp till skogen och införskaffade oss lite björksly. Och så här fint blev det. =o) Stort och rejält. Precis som det ska vara. Dessutom får det plats mer pyssel i det.

 

De här tupparna nedan har jag gjort alldeles själv efter något mönster som vi fick i Västergötland.

 

Här är en tupp med stjärtfjädrar.

 

Någon gång för länge sen efter en sats från Panduro så gjorde jag dessa filttuppar.

 

Förra årets påskpyssel var dessa tovade påskägg som är gjorda på styrolitägg.

 

Sen har jag en arbetskamrat som håller på med får. Efter mycket prat om lammning hit och dit så var jag tvungen att åka och kolla in dessa små underverk. Lamm är väldigt söta. Speciellt när de diar och svansen går runt som en propeller. =o)

 

Påskliljor hör våren till. Är hjärtligt trött på detta vita som kommer ner ovanifrån.

Fin påsktupp var jag tvungen att investera i.

 

Vet inte jag. Fick ett mail av Lenin om att iställer för att se på tranor live kunde man se dessa ”live” på webben. Men jag vet inte jag. Att stå vid Hornborgarsjön då det är ett x antal tusen tranor som dansar, sjunger och kommer inflygandes hela tiden. Det måste upplevas på plats. Om det inte vore för att man bodde där man bodde och inte har råd att åka fram och tillbaka dit hur mycket som helst och dessutom har ett jobb att sköta, så skulle jag åka dit varje år. Det är läckert. =o)

 

Det här är stoppfoten jag väntar på. Sen ska det sys. Har visst köpt en del sytråd för detta tillfälle. =o/ Men det blir ju så läckert. =o)

Visst är det vackra färger??

 

Den här hittade jag i min stickkorg. =o)

 

Många olika fina färger. =o)

Det var nog allt för nu. Nu ska jag fortsätta med min stickning av mössa till lillebror.

*vinkevink*

 PS. Just ja. Glömde nästan. Har ju varit på kakcafé. Många kakor blev det. Ruskigt gott och kaffe till så klart. Lite underhållning på det och en massa trevliga människor. Det är söndagens utflykt med mor. DS.

2 thoughts on “Gammalt och nytt

  1. Va roligt det är att titta i din blogg, du har gjort så otroligt mycket fint! Impad! och fåren så söta…men är du säker på att i inte isak hade smygit sig med??? var misstänkt likt tyckte jag 🙂 …påskris ja…jag vill fixa ett sånt, men inte stoppa det i vatten för då nyyyyyser jag så atscho…!! Ska bli super att ses! glad att du finns! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *