Krokodilsången

Då har vi kommit till första figuren och därmed sång 1. När jag googlade på sångpåse så visade det sig att figurerna var som ”kuddar” med en bild på. Tråkigt tyckte jag och tänkte att man kan ju virka figurerna istället. Finns ju hur mycket mönster som helst på nätet som är gratis och inte speciellt kluriga heller. Så här är min första figur Herr Krokodil som är gjort efter mönster ur boken ”Välkommen till virkligheten” av Annika Messing (klicka på hennes namn och du kommer till  hennes hemsida Virkverket.) Tycker att Herr Krokodil är väldigt söt. 🙂

 

Krokodilsången

”Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil.

Han var så tjock och fet och blåste i trumpet,

men bilen var för trång och svansen var för lång,

så den fick ligga på ett litet flak därbak.”

 

Då får vi se vilken sång som kommer härnäst. 🙂

*vinkevink*

4 thoughts on “Krokodilsången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *