Julkortspyssel

Har besök av Elin över helgen. 🙂 Mycket trevligt och en välbehövlig paus som pricken över i:et. Vi stickar, äter gott, gått en promenad, shoppat och så pysslar vi julkort.

Jag är snart klar med del 1 av mina kort. Får se om jag orkar med del 2 också eller om jag kör fast. Håller tummarna för att jag orkar och hinner med nästa del också. =)

En liten tjuvkik… 😉

*vinkevink*

Ytterligare ett dopkort

Hasplade ur mig till lillebror som skulle på dop i lördags att jag kanske kunde göra ett kort till honom, men trodde aldrig att han skulle nappa på det förslaget. Dessutom ringer han och är orolig för att jag ska ha glömt bort det (…hade typ gjort det också), men så här blev det:

Är riktigt nöjd med det och det hoppas jag min bror blev med och lilla Robin som skulle få det. 🙂

*vinkevinke*

Dop i Lundby kyrka

Idag var jag bjuden på dop i Lundby kyrka. Den ligger typ ute i skogen väldigt naturskönt.

 

Det var lilla Axel, inte så liten längre, som skulle döpas och det var inte kul att bli buren då man nästan kan gå själv. Inte gjorde det saken lättare med en lååång klänning man skulle ha på sig heller. 🙂

 

Storebror M. gjorde ett bejublat framträdande då han sjöng en sång för sin lillebror.

 

Prästen I. tog A. på en liten flygtur. 😉 ”Jag kan flyga, jag är inte rädd.”

 

Efteråt serverades det italiensk buffé i församlinghemmet och tårta. Mycket gott och mycket trevligt var det. Paketsnören det är grejjer det, då L. och M. öppnade en massa fina presenter som A. fått.

 

Här är kortet jag knåpade ihop till dem. Först kom jag fram till att det inte har funnits tid eller ork för att knåpa ihop ett, men halv tolv idag (dopet började halv tre och innan det skulle jag duscha och dricka en kopp kaffe) kom jag fram till vilka det var jag skulle till och då kan jag lova att jag blev effektiv. 🙂 Här är resultatet:

Tack A., L., M, och M. för en fantastiskt underbar eftermiddag. 🙂 *kramkram*

*vinkevink*

Dop- och grattiskort

Gjorde ett par kort för ett tag sen. Ett dopkort till lilla Rasmus, som i och för sig börjar att bli ett stor kille. 🙂 Tyvärr kunde jag inte åka ner och närvara, men posten fungerar ju bra trots allt. Denna gång testade jag en avlång form. Fungerade fint tycker jag. Här är framsidan:

Här är insidan:

Sen gjorde jag ett kort på beställning:

Testade för första gången dessa ”bulliga” rosor och jag är riktigt nöjd. 🙂

*vinkevink*

Köpstopp á la de grövsta!

Håller på att plocka ihop mitt scrapbooking inför flytt. Det finns mycket att pyssla med kan jag lova. 🙂 Papper är dock det enda som får inhandlas i framtiden. Så att jag har någonstans att sätta mina fina saker på. 🙂 Påminn mig om mitt köpstopp ifall att jag håller på att inledas i frestelse… 🙁

*vinkevink*

Beslut

Mycket nu, så jag tror att jag ska ta ett beslut om att plocka ihop all scraping, virkning och lapptäcken ett tag och sen ta fram det igen då jag har flyttat klart. Stickningen får vara kvar och log cabin, men log cabin får bara vara kvar tills senast den 4 mars då det ska vara klart. Scrapingen åker nog fram helgen innan flytt då jag får besök, men annars tror jag att jag ska satsa fullt ut på min ”An angels story”, som jag har hållit på med länge och väl nu. Kanske ska satsa på att få den klar.

Ska införskaffa mig lite mer flisofix idag, så att jag kan börja rita ut applikationerna och montera dem. Det tar sin lilla tid, innan man kan börja brodera, då det även ska sys runt dem med symaskin. Men att jag vill få det här klart också är för att man kan ta synål med sig på flyget. 🙂 Men det kanske är roligare att göra detta, då man får lite pysselsällskap i eftermiddag. 🙂

*vinkevink*

LO

Den här LO:n har jag inte varit riktigt nöjd med, men nu tror jag att den fungerar. Igår kväll satte jag mig ned och målade kanter på det mesta. Men så här blev den:

Inte helt fel, om jag får säga det själv.

*vinkevink*