Winter Wonderland

Då var en bild till klar i Winter Wonderland. Nu är det endast 1 mindre och de 2 största kvar att brodera. Det får ta den tid det tar, men klar ska den bli. Sen ska det till 24 stjärnor också. Men en sykompis har precis sytt klart sina block och närmare sig slutet och då blir man ju själv väldigt inspirerad att bli klar också. Så sakta med säkert. 🙂

Måndag idag och jag länkar till Bambi.

Ett Gott Slut och Ett Gott Nytt Syår önskar jag er alla!

*Vinkevink*

Winter Wonderland

Javisst, då var vi i januari igen och jag fortsätter brodera på mitt Winter Wonderland. 🙂 Kör ju några ryck på denna den här tiden på året. 🙂

Svårfotograferat i vanlig ordning, för tyget jag broderar på är mycket vitare i vanliga fall.

Måndag och jag länkar till Bambi för inspiration.

*vinkevink*

 

 

Winter Wonderland

Johodå. Jag var flitig fram tills det att jag började jobba igen efter julledigheten. Sen går det lite på lågvarv. Men jag har idag i alla fall tagit kort på dem och tänker nu lägga upp dem här.

Järneksrankan (bild 2) är lång. Så vill du ha upp hela så klicka på bilden. Det kan man såklart göra på bild 1 också, så får man upp hela texten. 🙂

*vinkevink*

Winter Wonderland

”Ska bli spännande att se hur lång tid det här kommer att ta, inte alltför lång hoppas jag, för det här var kul.” Japp. Det står det i ett tidigare inlägg skrivet 4 januari 2013. *suck* Japp, bara fyra år sedan. Men nu så. Nu är jag igång igen. Får se hur länge det håller i sig. För det ÄR ju kul.

Den här var nästan klar antagligen innan jag la av där i början på januari…

Typ två stjärnor var obroderade. Men före nyår nu fick jag till denna (klicka på bilderna så kommer de upp i sin helhet):

Så just nu rullar det på. Får se hur länge det håller i sig. Har faktiskt en plan på att när det är syhelger eller sydagar att börja sy stjärnorna som ska vara runt. Har typ tyger till dem. Så det finns en plan, vilket det har gjort länge. Den som lever får se.

Måndag idag så jag passar på att länka till Bambi.

*vinkevink*

Winter Wonderland

Den här är det många som har sytt och den är fantastiskt vacker. Jag har i många år tänkt att sy den, men inte förrän nu känner jag mig redo. Det var det här med färger, tyg att brodera på och så. Min första färgtanke var isblått på vitt bomullstyg. Nu har det ändrats till en ganska dov blå färg i en varm ton. Broderar gör jag på ett inte alltför vitt linnetyg. Blir bra tror jag. Nu har jag i alla fall lyckats brodera den första snögubben som gör en snöängel. Är riktigt nöjd. Ska bli spännande att se hur lång tid det här kommer att ta, inte alltför lång hoppas jag, för det här var kul.

Snöängel

*vinkevink*