Jag vann!

Just ja! Eva på Tygshopen i Katrineholm hade tillsammans med dottern Amanda lottdragning av de kviltar som kommit in måndagen efter midsommar. Sommarmysteriekvilten alltså. I denna utmaning så låg en tävling. Skicka in senast 26 juni så är man med i en tävling om 500kr att handla varor för i butiken. Så Amanda (tillsammans med en nyckelpiga och hjälp från mamma Eva) drog lappen med mitt namn. 🙂 Så på semestern blir det en utflykt till Katrineholm. Ska bli skoj.

*vinkevink*

Inspiration!

God morgon!

Har inget nytt just idag att inspirera med, men sen den 26 mars och fram till i lördags, har jag lagt upp flera inlägg. Dem vill jag inspirera med idag hos Bambis ”Visa och berätta”.

Önskar er alla en trevlig måndag och syvecka!

*vinkevink*

Pokemón

Vad ger man till en blivande 7-åring som, så fort man frågar vad han önskar sig, säger Pokemón-kort? Då har man turen att någon lägger ut en fat quarter med pokemón figurer och så syr man en nesse enligt mönstret ”nesse på snedden”. 🙂 Samtidigt som jag var lite rädd för att, vad kommer han tycka om en nesse?

Meeen. Han tyckte om den. 🙂 Han frågade dessutom väldigt noga om jag hade sytt den. <3 Min fina härliga gudson. 🙂

Onsdag och jag passar på att länka till Bambi som har öppet för inspiration till midnatt. Dessutom har hon en liten tävling för alla den här gången. Inte bara för dem som länkar, utan det finns fler möjligheter att vara med. Lycka till.

*vinkevink*